Syukur, lepas baca buku ilmU sahih dalam buku 9bulan10hari , saya hamil

Antara kandungan dalam
Buku 9Bulan10Hari

Dapatkan Buku

16 ORANG PAKAR DALAM BUKU 9BULAN10HARI YANG MERUNGKAI SEGALA TANDA TANYA

ANTARA LUAHAN IBU-IBU YANG BERJAYA HAMIL

Dapatkan Buku

SOALAN FAQ

Kami faham yang anda boleh google sewenang-wenangnya untuk ilmu-ilmu ini. Tetapi berdasarkan pencarian kami, hampir lebih 50% fakta diluar sana adalah sangat salah! Dan beberapa ‘ilmu’ yang digoogle ini, telah mengakibatkan bahaya kepada ibu dan anak itu sendiri. Kami doakan tuan/puan akan sentiasa dijauhkan daripada semua perkara-perkara yang tidak diingini. Aamiin.

Alhamdulillah ini adalah buku fizikal. Kami akan pos buku ini dalam masa 2-3 hari bekerja utk semenanjung dah 3-5 hari bekerja bagi yang di Sabah/Sarawak.

Di dalam buku 9bulan10hari, kesemua ilmu ada dimasukkan sekali peranan suami. Adakala kita sebagai isteri mungkin tidak tahu bagaimana ingin membuatkan suami faham apa yang kita lalui. Tetapi rata-rata ibu kongsikan apabila suami membaca & memahami konten dari 9bulan10hari, mereka akan sangat berubah disebabkan ilmu-ilmu ini datangnya dari pakar-pakar dan sahih.

Video bonus yang kami maksudkan adalah dalam bentuk QR code. Anda hanya perlu scan code tersebut dan boleh terus tengok video yang dikehendaki.

Jika anda memiliki buku 9bulan10hari edisi pertama, ilmu-ilmu didalam Buku ini adalah jauh lebih komprehensif dan sangat banyak. Jadi sangat digalakkan untuk mendapatkan edisi terbaru ini. Jika anda memiliki buku 9bulan10hari edisi kedua atau E-book, buku ini ada pertambahan 4 org pakar dan ada topik baru iaitu topik depressi dan topik warna otak. Buku terbaru ini juga lebih padat.

Dapatkan Buku

UNTUK PERTANYAAN BOLEH WASAP ADMIN (SYA)