in ,

Papa ooo Papa, Mana Papa Ni? Rindu Saya Tak?

janin baru nak jadi

Sebab tulah Bila Mama Mengandung, Papa Pun Kena ‘Mengandung’ Jugak. hihi

Cian baby… siap teropong teropong dari dalam rahim cari papa die… nampak ke tu sayang? huhu…

Ketika isteri mengandung, melahirkan, berpantang & menyusukan… ketika itu seorang ayah turut punya peranan…. bukannya main game atau lepak malam…

Menyedihkan bila rata rata ibu selepas melahirkan anak menguruskan pantang, anak anak dan rumahtangga seorang diri. Satu persatu kisah mereka terlalu sedih,

Percaya atau tak… pengaruh anak dari seorang ayah sangatlah tinggi. Tak pecaya? cuba tengok dia panggil mak or ayah dulu? hihi

Kalau sepenuh kasih sayang & manja anak dapat dari ibu, pergaulan.. pertuturan.. keberanian & tahap confidentnya banyak bergantung dari seorang ayah.

Ketika isteri hamil, seorang suami bukan saja wajib…

  • Senyum & bermesra dengan isteri…
  • Meringankan bebannya…
  • Memicit bahu, lengan, pinggang, betis & tapak kaki.
  • Dapatkan makanan terbaik untuk isteri…
  • Solat & mengaji bersama….  Tapi perkara yang penting juga ialah…..

Sentuh sentuh perut isteri & ceritakan kisah para Nabi buat isteri & anak dalam kandungan….

Kenapa? Anak kita dengar ke masa kita cakap dengannya? Dan sebenarnya, anak dalam kandungan pun pandai rindu papanya.

Baca #kisahbenar Ibu & ayah hebat – ana lyana & suami akmal hakim.

Assalamualaikum.. buku 9bulan10hari dah dapat dah petang semalam. Sangat cantik dan menarik bukunya.

kehamilan
kisah Rasulullah SAW ketika dalam kandungan ibunya di dalam buku 9bulan10hari

Yang bestnya, semalam kami suami isteri baca kisah Siti Aminah sewaktu mengandungkan Nabi Muhammad SAW yg ada dlm buku 9bulan10hari, sambil suami pegang perut saya, dan perkara yg paling indah, kami dapat rasa baby tendang & bergerak2 dgn sgt kuat. Happy sangat.

Kami berdua rasa gembira dan terlalu sebak rasanya.. Abah baby lah org yg paling seronok sebab dpt rasa baby gerak sgt lama..

Terima kasih kak zira.. Sy skrg mengandungkan anak pertama kami 26minggu, cucu sulung dua2 belah keluarga.. Alhamdulillah, buku 9b10h sgt2 membantu sy dan suami, malah parents kami yg bakal jd atok opah nanti.. Terima kasih kak zira dan semua team 9b10h – ana Lyana.

Alhamdulillah…. buku 9bulan10hari ini memang di’design untuk terus membantu & menceriakan pasangan suami isteri & memudahkan proses kehamilan, kelahiran, berpantang & penyusuan kerana doa doa daripada ANAK ANAK YATIM & ORANG ORANG SUSAH sentiasa ada buat pemilik buku ini & semua….

Syukur Ya ALLAH… semoga setiap pasangan suami isteri & sesiapa saja dapat menikmati kebahagiaan & rezeki yang tak pernah putus. aamiin.

*Kpd mommy yg tny pasal isi kandungan kisah baginda Rasulullah di dalam kandungan ibunya ni…. buka page 4&5 buku 9bulan10hari.

Kehamilan
Semoga setiap pasangan suami isteri melalui proses kehamilan kelahiran berpantang & penyusuan dengan cerianya… aamiin…

Written by Admin

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0